Επόμενη συνέλευση

Επόμενη συνέλευση:

29 Μαρ 2009

κάλεσμα στην απεργία 2 απρίλη

ας πατήσουμε και λίγο not ready…

Τους τελευταίους μήνες είναι φανερή η προσπάθεια της διοίκησης να μας φορτώσει με κάθε τρόπο, και με τις ευλογίες της Deutsche Telekom, τις «συνέπειες της κρίσης», δηλαδή το ενδεχόμενο μείωσης των υπέρογκων κερδών της επιχείρησης.
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, μην το γελάτε: το 2008 ο ΟΤΕ έκλεισε με καθαρά κέρδη μόλις 601,8 εκατ. ευρώ. Κα-τα-στρο-φή…

Ακολουθώντας, λοιπόν, το παράδειγμα και άλλων εταιρειών τηλεπικοινωνίας (Vodafone, Wind – αξιολογήσεις, απολύσεις ακόμα και με κλήρωση!!!), τα golden boys του ΟΤΕ (αλήθεια υπάρχουν part time golden boys…;), εξαντλούν την «ευρηματικότητά» τους σε «αποτελεσματικούς» τρόπους εκπαίδευσης των τηλεφωνητών που πρέπει να βγάλουν για άλλη μια φορά το φίδι από την τρύπα και να φορτωθούν οι ίδιοι τον άγριο ανταγωνισμό, κυνηγώντας στόχους πωλήσεων εκτός (κοινωνικής) πραγματικότητας!

Μέσα δε από το φαινομενικά αθώο σύστημα της αξιολόγησης, εφαρμόζουν συστηματικά (σε μηνιαία βάση) και μεθοδευμένα τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας, άγχους και στοχοποίησης των συναδέλφων που δεν «πουλάνε».

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στη σημερινή εργασιακή πραγματικότητα του ΟΤΕ, των υποαμειβομένων και ενοικιαζόμενων υπαλλήλων (βλέπε Oteplus), που χωρίς ουσιαστικά συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες μένουν ακάλυπτοι στις εκάστοτε διαθέσεις της διοίκησης.

Όλοι και όλες μαζί έχουμε περισσότερη δύναμη από όση φαντάζεται ο καθένας μόνος του. Σκεφτείτε μόνο πόσα τηλεφωνικά τμήματα στηρίζονται αποκλειστικά σε τρεισιμισάωρους και εξάωρους (134, 136, 121, 139, 1242, Τelemarketing) και ότι μία και μόνη κλήση σημαίνει κέρδος 2 ευρώ -για κάντε τους πολλαπλασιασμούς με τις ώρες και τους τηλεφωνητές…

Για όσους σκεφτούν ότι αυτή η υπόθεση δεν τους αφορά, αφού σε λίγο καιρό θα φύγουν από τον ΟΤΕ, μια ματιά στο τι συμβαίνει συνολικά στο εργασιακό πεδίο αρκεί να τους πείσει για το αντίθετο. Σήμερα στον ΟΤΕ, αύριο σε οποιαδήποτε πλαίσιο βρεθεί ο καθένας, η κατάσταση δε θα βελτιωθεί αν δεν την πάρουμε στα χέρια μας!

Και αν σε μια προηγούμενη φάση το «εγώ ελπίζω να τη βολέψω» παραήταν ατομιστικό και …κακόηχο, σήμερα είναι εκτός τόπου και χρόνου: τρία εκατομμύρια διαδηλωτές στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι ξέρουν.

Together we stand, divided we fall λοιπόν, ή, επί το ελληνικότερον, στο βαθμό που ο ατομικός δρόμος είναι αδιέξοδος, η ανάγκη για συλλογική απάντηση είναι πιο επίκαιρη και πιο αναγκαία από ποτέ.

Δεν θα δεχτούμε να πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι
Δεν θα γίνουμε η πρώτη γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη
Λέμε όχι στην ελαστική εργασία και την ανασφάλεια των συμβάσεων ορισμένου χρόνου

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ !ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

συμμετέχουμε στην απεργία την πέμπτη, 2 απρίλη, 11πμ (αρχ.μουσείο)

σωματείο εργαζομένων στα τηλεφωνικά κέντρα του οτε
κωνσταντίνα κούνεβα

27 Μαρ 2009

601,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το 2008

Μείωση (προσέξτε πώς αρχίζει το άρθρο...) 9,2% στα 601,8 εκατ. ευρώ σημείωσαν τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το 2008.

Ο κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 1,4% στα 6,407 δισ. ευρώ, ενώ τα κέρδη EBITDA αυξήθηκαν κατά 2,3% σε 2,27 δισ. ευρώ.

Στο τέταρτο τρίμηνο του 2008, τα καθαρά κέρδη του ομίλου υποχώρησαν κατά 56,4% στα 100,1 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση του ΟΤΕ θα προτείνει στη γενική συνέλευση μέρισμα 0,75 ευρώ ανά μετοχή.

«Οι ισχυρές επιδόσεις μας κατά το τελευταίο τρίμηνο αποτελούν τον κατάλληλο επίλογο σε ένα έτος ορόσημο τόσο από στρατηγική όσο και από λειτουργική σκοπιά», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Παναγής Βουρλούμης.

Εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις αγορές και ενίσχυση εσόδων, κερδοφορίας, EBITDA, πελατειακής βάσης και μεριδίων αγοράς κατέγραψε το οικονομικό έτος 2008 ο όμιλος της Cosmote.

Ειδικότερα, το δ’ τρίμηνο, όπως και καθ’ όλη τη διάρκεια του 2008, ο Όμιλος COSMOTE συνέχισε τις ιδιαίτερα ισχυρές επιδόσεις. Τα έσοδα του Ομίλου COSMOTE ενισχύθηκαν το δ’ τρίμηνο κατά 4,3% σε € 844 εκατ., με τα έσοδα από τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες να αυξάνονται κατά 12,6%

Από το "Βήμα", 27/3/2009
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=261241

26 Μαρ 2009

Και πάλι για την WIND

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ WIND...

«...οι τηλεπικοινωνιακές εταιρίες δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από την κρίση»
«... οι έλληνες επιχειρηματίες πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία... είχαν μάθει να αντιμετωπίζουν τις εταιρίες όχι μόνο ως μέσο για την επίτευξη κερδοφορίας αλλά και ως εργαλείο για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Αυτό πρέπει να αλλάξει.»

Αυτά έλεγε την περασμένη Κυριακή ο Σ. Κομινάκης στην «Ελευθεροτυπία»...

«Ξέχασε» να πει τι κέρδισε ο ίδιος από την μεταπώληση της εταιρίας. Τα δημοσιεύματα -που δεν διαψεύστηκαν ποτέ- για μπόνους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που μοιράστηκε μια κλίκα λίγων υψηλόβαθμων στελεχών, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τα λειτουργικά έξοδα. Τα μερίσματα στους τότε μετόχους της TPG, με νέο δανεισμό της εταιρίας, χρεώνοντας την έτσι ακόμα περισσότερο.

«Ξέχασε» ότι χρόνια τώρα η διοίκηση επικαλείται την κρίση, τα δάνεια κλπ. ενάντια σε κάθε διεκδίκησή μας. Ότι μας έλεγαν να είμαστε ευχαριστημένοι με τα κουπόνια, που τώρα καταργούν!

...ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝEI

Αποφασίζει μονομερώς -για ακόμα μια φορά-, παρακάμπτοντας τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, να κάνει ρύθμιση (μείωση) στις αποδοχές μας, μέσω της περικοπής της πολυετούς παροχής των κουπονιών διατροφής. Από την άλλη παρουσιάζεται με «κοινωνικό πρόσωπο» δήθεν, να «κόβει από τα στελέχη και τους διευθυντές» και να δίνει αυξήσεις μόνο στους απλούς εργαζόμενους. Ποιους κοροϊδεύουν άραγε;

Η μείωση των κουπονιών δεν είναι ουσιαστική μείωση του μισθού μας κατά 50 ευρώ μηνιαία;

Σκοπεύουν να αντισταθμίσουν την απώλεια αυτή με αυξήσεις πάνω από το ποσό της παροχής;

Γιατί αν δε το κάνουν, δεν θα έχουν μείωση αποδοχών μόνο τα διευθυντικά και μη στελέχη, όπως λένε, αλλά κυρίως εμείς. Η περικοπή της δαπάνης δεν θα επηρεάσει την δική τους διαβίωση, συχνά πολυτελή, αφού οι παχυλές τους αμοιβές την καλύπτουν, ενώ τη δική μας θα την μειώσει άμεσα.

Αποφασίζει να συνεχίσει τις απολύσεις συναδέλφων με πρόσχημα την «χαμηλή αξιολόγηση». Νέο θύμα την Παρασκευή ο συνάδελφος Π. Ανδρονάκης από το ιδιόκτητο κατάστημα της Αγ.Σοφίας στη Θεσ/νίκη. Αποφασίζει τον δραστικό περιορισμό των ανανεώσεων συμβάσεων των συμβασιούχων συναδέλφων, με άμεσες επιπτώσεις στο φόρτο εργασίας των υπολοίπων, στην κατανομή των ρεπό ή και των αδειών. Συνάδελφοι, αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, θα έρθουν ακόμα χειρότερα. Θα δεχτούμε την απόφαση της διοίκησης; Θα της επιτρέψουμε «να βρίσκει για να τα κάνει»;

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Άμεση ανάκληση της απόφασης για κόψιμο των κουπονιών. Δεν δεχόμαστε καμία μείωση του μισθού μας.
Να δημοσιοποιηθούν τώρα οι μισθοί και τα μπόνους όλων των στελεχών και γενικών διευθυντών. Δεν «παραμυθιαζόμαστε» ότι δήθεν μοιράζονται μαζί μας τις θυσίες αυτοί που θησαύρισαν τα τελευταία χρόνια με την δική μας εργασία.
Να σταματήσουν οι απολύσεις.
Άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων συναδέλφων. Να γίνουν αορίστου όλες οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.
Αυξήσεις στους μισθούς. Υπογραφή ικανοποιητικής ΕΣΣΕ για το 2009, που να καλύπτει και τις απώλειες των προηγούμενων χρόνων.
Καμιά υποχώρηση. Αποφασιστική αντίσταση - Μαχητική διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 2 ΑΠΡΙΛΗ

Το Δ.Σ. του Σωματείου

13 Μαρ 2009

21 Μαρτίου, Παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ

Το Σάββατο 21 Μαρτίου, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας κατά του ρατσισμού θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας στις 3μμ και πορεία προς τη Βουλή.

Μετά τη λήξη της πορείας θα πραγματοποιηθεί Αντιρατσιστική Συναυλία στην Πλατεία Κοτζιά στις 5μμ.

Συμμετέχουν:

Πανος Φορτούνας & Σωτηρία Λεονάρδου
Στάθης Δρογώσης
Μάρτα Μορελεόν
Νατάσα Παπαδοπούλου
Παντελής Αμπαζής
Γιάννης Γιοκαρίνης & Αλλιγάτορες
Υπόγεια Ρεύματα
IMAM BAILDI Sound System
Magic De Spell
Ιστορίες Για Κρουστά του Βασίλη Βασιλάτου
Ομάδα Κρουστών ΕΜΠ
Ιμπραχήμ Φαϊζ (Πακιστάν)
NOR (Αφγανιστάν)
Burning Monday Morning (Φιλιππίνες)
High Definition (Φιλιππίνες)


Διοργανώνουν:

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΠΕΚΟΠ (Ένωση Καθαριστών/ριών), ΣΕΤΤΕΑ (Εργαζόμενοι στις ταχυμεταφορές), Σωματείο Εργαζομένων στα Τηλεφωνικά Κέντρα του ΟΤΕ «Κωνσταντίνα Κούνεβα», Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, Κοινότητα Μπαγκλαντεσιανών, Ένωση Αφρικανών Γυναικών, Ένωση Φιλιππινέζων Μεταναστών-KASAPI, Αφγανική Κοινότητα Ελλάδας, Κοινότητα Σενεγάλης, Κοινότητα Ακτής Ελεφαντοστού, Νιγηριανή Κοινότητα, Κοινότητα Καμερούν, Σύλλογος Σουδανών προσφύγων, Σύλλογος Σύριων NAVENDA, ACTION-CONGO, Σύλλογος Μαροκινής Κοινότητας στην Ελλάδα, Ελληνοπακιστανικός Σύλλογος, Κέντρο Αγωνιστικής και Πολιτιστικής Αλληλεγγύης των λαών Τουρκίας - Κουρδιστάν (ΚΑΠΑ), Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν, Υπερπόντια Πακιστανική Συμμαχία, Πρωτοβουλία Μεταναστών Μικροπωλητών, Πακιστανικός Σύλλογος «ΟΜΟΝΟΙΑ», ΓΕΦΥΡΑ, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, Νεολαία Ενάντια στο Ρατσισμό στην Ευρώπη (YRE), Καμπάνια «ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ», Κίνηση “ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ”, Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, ΑΝΤΙΓΟΝΗ-«Κέντρο Ενημέρωσης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό”, Ελληνοαλβανικός Σύνδεσμος Φιλίας «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», ΜΚΟ Συνειρμός, ΑΡιστερή ΕΝότητα, Μαθητές-τριες “Ενάντια στο Σύστημα”, Μαθητικό Ξεκίνημα, Συντονιστικό Μαθητών «Αλέξης Γρηγορόπουλος», Δήμος Πετρούπολης, Δημοτική Κίνηση «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ», Δημοτική Κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας», Δημοτική Κίνηση «Στάση Βύρωνα», Κίνηση Κατοίκων 6ου Διαμερίσματος, Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων για την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών

Να ανακληθεί η απόλυση στη WIND - Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ WIND

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας - Αποκλεισμός του ιδιόκτητου καταστήματος της Σταδίου
Σάββατο 14 Μαρτίου, 11:00 π.μ.

Μόλις πριν λίγες ώρες γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα κρούσματος της απαράδεκτης στάσης της διοίκησης της WIND απέναντι στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η συνάδελφος Φ. Αθανασιάδου καλέστηκε σήμερα αιφνιδιαστικά από το Τμήμα Προσωπικού (HR) και ενημερώθηκε ότι ο λόγος της «πρόσκλησης» ήταν η απόλυσή της. Είναι εργαζόμενη 10 χρόνια στην εταιρία, μητέρα 2 παιδιών και βρίσκεται ακόμα σε καθεστώς μειωμένου ωραρίου, όπως προβλέπεται από τον νόμο περί μητρότητας. Η “αξιολόγησή” της ήταν αρνητική, όπως πολλών συναδέλφων.

Η συνάδελφος εξήγησε προς το HR και τους προϊσταμένους της ότι δεν δέχεται την απόλυσή της και απαίτησε το Σωματείο να παρευρίσκεται έξω από την αίθουσα όπου θα γινόταν η συνάντησή της με το HR. Όπως και έγινε τελικά, όσο κι οι εκπρόσωποι της εταιρίας προσπάθησαν να το αποφύγουν.

Είχαν προηγηθεί απίστευτες συμπεριφορές από την πλευρά του HR και των προϊσταμένων της συναδέλφου, που προσπαθούσε να απομονώσει την συνάδελφο από τα μέλη του Σωματείου που της συμπαραστέκονταν, προκειμένου σε καθεστώς ψυχολογικής πίεσης να εκβιάσουν τελικά την αποδοχή της απόλυσης.

Μάλιστα, τόλμησαν να πουν ότι με την στάση της... χάλασε άσκοπα 9 υπέροχα χρόνια! Δεν φτάνει που απολύουν, μας χλευάζουν κι από πάνω με το «χαμόγελο» και την «ευγένειά» τους. Αίσχος «κύριοι» του HR και «κύριοι» προϊστάμενοι!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!
Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Αξίζουν συγχαρητήρια στη συνάδελφο που κάτω από καθεστώς πίεσης αρνήθηκε μέχρι τέλους να υπογράψει την απόλυση και αποφάσισε σθεναρά και αγωνιστικά να διεκδικήσει το δικαίωμα στην εργασία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συναδέλφους που της συμπαραστάθηκαν έμπρακτα.

Συνάδελφοι, ο ίδιος κίνδυνος μας απειλεί όλους. Πριν λίγο καιρό δεκάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν με την πώληση των καταστημάτων της WIND σε Λάρισα και Πάτρα – και αυτό το γαϊτανάκι θα συνεχιστεί και θα αγγίξει όλους μας αργά ή γρήγορα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Θα αφήσουμε την διοίκηση της εταιρίας, που πλουτίζει από την δική μας εργασίας, να μας πετάει στον δρόμο έτσι απλά; Αν δεν μετατρέψουμε κάθε προσπάθεια απόλυσης και σε μια αποφασιστική μάχη ενάντια στην πολιτική της διοίκησης της εταιρίας. Αν δεν υπερασπίσουμε κάθε θέση εργασίας, δηλ. το δικαίωμά μας να ζούμε από την εργασία μας. Τότε να είμαστε σίγουροι ότι η εργοδοσία δεν θα σταματήσει τις επιθέσεις της μέχρι να μην έχει τίποτα από τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας.

Ενωμένοι – Αποφασιστικά – Με κινητοποίηση και αγώνα, όλοι μαζί να απαιτήσουμε:

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ.

Να σταματήσει άμεσα η επίκληση των κακών «αξιολογήσεων» ως άλλοθι για τις απολύσεις. Να καταργηθεί αυτό το απαράδεκτο σύστημα που διαιρεί και στοχοποιεί τους εργαζόμενους.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζόμενων στην WIND

1 Μαρ 2009

Εκδήλωση για τις μορφές εργολαβίας στο Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα

3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 5.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ. - ΣΙΝΑ 16

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση και ανάλυση της μορφής επισφαλούς εργασίας που αναδείχθηκε με την επίθεση εναντίον της Κων.Κούνεβα, δηλαδή των μορφών εργολαβίας στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Στο πρώτο μέρος, 17:00-19:00, θα μιλήσουν οι: Γιάννης Κουζής, αναπληρωτής καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επιστημονικός σύμβουλος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και Απόστολος Καψάλης, υποψήφιος διδάκτωρ Νοικής, επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Θέμα: Επισφαλής Εργασία - Το παράδειγμα των εργαζόμενων στον καθαρισμό με σχέσηεργολαβίας, με βάση τη σχετική έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Στο δεύτερο μέρος , 19:00-21:00, θα μιλήσουν συνδικαλιστικά στελέχη από το χώρο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων και σωματείων επισφαλώς εργαζομένων, από το χώρο των ΔΕΚΟ, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μέλη γυναικείων και μεταναστευτικών οργανώσεων.
Θέμα: Παρουσίαση της υπάρχουσας κατάστασης στο χώρο τους και τις προοπτικές για αγωνιστική αντιμετώπιση της εργασιακής επισφάλειας και της εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Επικοινωνία: e.kouneva@gmail. com