Επόμενη συνέλευση

Επόμενη συνέλευση:

8 Ιουλ 2009

WIND Θεσσαλονίκης: το ποτήρι ξεχείλισε

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

- ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ

- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

Συνάδελφοι,

χθες το απόγευμα (6/7), προϊστάμενοι του HR ανακοίνωσαν σε συνάδελφο του τμήματος Υπηρεσίας Καταλόγου της Θεσσαλονίκης ότι απολύεται.

Με τον γνωστό ύπουλο και τρομοκρατικό τους τρόπο, επικαλέστηκαν το γνωστό σε όλους μας πλέον παραμύθι της «αξιολόγησης» και της «μειωμένης απόδοσης». Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής!

§ Για να αποτρέψουν την επικοινωνία της συναδέλφου με το Σωματείο, την ακολουθούσαν μέσα στο κτήριο, ακόμα και στην... τουαλέτα!

§ Όταν η συνάδελφος κατάφερε να καλέσει τον εκπρόσωπο του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη, οι επί τόπου «απεσταλμένοι» του HR προσπαθούσαν διαρκώς να διακόψουν τη συζήτησή τους.

§ Προϊστάμενος του HR από την Αθήνα εξαπέλυσε τηλεφωνικά πλήθος ειρωνικών σχολίων ενάντια στον εκπρόσωπο του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να τον κατηγορήσει ότι δήθεν… χτύπησε τον «απεσταλμένο» του HR στο κεφάλι - πράγμα που βέβαια αποδείχθηκε επί τόπου ότι ήταν καθαρό ψέμα.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ - Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Την ίδια στιγμή που η διοίκηση:

=> «Κάνει τον Κινέζο» στην αγωνία όλων μας για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

=> Μεθοδεύει την πώληση της Υπηρεσίας Καταλόγου με ψέματα ότι «δεν θίγονται οι εργαζόμενοι».

Προχωράει και στην απόλυση της συναδέλφου για να τρομοκρατήσει όλους μας και να κάμψει τις αντιδράσεις είτε στην πώληση του συγκεκριμένου τμήματος είτε στα επόμενα σχέδιά της.

Πρέπει να απαντήσουμε μαζικά και αποφασιστικά σ’ αυτές τις προκλήσεις της διοίκησης.

Ø Να μην επιτρέψουμε την πώληση της Υπηρεσίας Καταλόγου και κανενός άλλου τμήματος, που οδηγεί στον κατακερματισμό της εταιρίας και της δουλειάς μας, σε χειρότερες συνθήκες εργασίας και ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια. Να μην αφήσουμε να χαθεί καμία θέση εργασίας.

Ø Να δώσουμε μια πρώτη απάντηση προχωρώντας σε απεργία την Δευτέρα 13 Ιουλίου και κλιμάκωση με όποια μορφή χρειαστεί (αποκλεισμός κτηρίων, κατάληψη γραφείων προϊσταμένων κα.).

Ø Να απαιτήσουμε αξιοπρεπή εργασίας - σεβασμό στην προσωπικότητά μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, 5:30 μ.μ., στο εστιατόριο της Λ. Αθηνών

ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΗΘΕΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ

ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ