Επόμενη συνέλευση

Επόμενη συνέλευση:

11 Μαΐ 2009

Αλληλεγγύη από το Σωματείο Υπαλλήλων και Εργατοτεχνιτών Ε.Β.Ο.–ΠΥΡ.ΚΑΛ.– Αιγίου

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες στα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ

Μη σταματάτε! Συνεχίστε τον αγώνα σας. Σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς η συλλογική δράση μέσα από το νεοσύστατο σωματείο σας είναι η μόνη ελπίδα.

Τα απαράδεκτα γεγονότα προπηλακισμού και φίμωσης των εκπροσώπων του σωματείου σας στο συνέδριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ αποτελούν ντροπή για το επίσημο συνδικαλιστικό κίνημα και το ρόλο που έχει διαδραματίσει διαχρονικά στην αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων.

Ευθύνη γι αυτό δεν έχει μόνο η «παράταξη security» του συνεδρίου, αλλά και όσοι ανέχτηκαν και της απέδωσαν αυτό το ρόλο, αποκλείοντας τους εκπροσώπους σας
Είναι οι ίδιοι που συμφώνησαν με το Βουρλούμη για τις νέες εργασιακές σχέσεις, για τον νέο κανονισμό προσωπικού «λίγο πριν μπουν οι Γερμανοί» στον ΟΤΕ, αλλά και αυτοί που για λόγους συσχετισμών, φτάνουν στα έσχατα όρια της συνδικαλιστικής αναξιοπρέπειας.

Είμαστε μαζί σας, γιατί δεν ανεχόμαστε το συνδικαλιστικό κίνημα να ανακηρυχτεί σε έναν επιπλέον «εργοδότη» των συμβασιούχων, των επισφαλών εργαζομένων.
Είμαστε μαζί σας, γιατί δεν μπορεί να υπονομεύονται στοιχειώδη συνδικαλιστικά και δημοκρατικά δικαιώματα εν ονόματι των οποίων συσχετισμών.

Είμαστε μαζί σας στον αγώνα για ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ και τη μετατροπή των θέσεων εργασίας σε σταθερές.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Πρόεδρος Ουρανία Μπίρμπα
Ο Γεν. Γραμματέας Σπυρούλιας Γιώργος